Steven Goudsbloem

Steven werkt sinds 2010 als psycholoog in de basis-GGZ in Bunschoten-Spakenburg. In zijn praktijk Goudsbloem & De Vries behandelt hij mensen om zo hun psychische klachten te verlichten en te verhelpen. Dit werk combineert hij met het coachen van mensen uit de sportwereld en het bedrijfsleven om hun prestaties te versterken met behulp van sport- en prestatiepsychologie, vanuit High Impact Performance.

Steven is een zeer veelzijdig mens en een echte teamspeler. Als psycholoog, sport- en prestatiecoach, sporter, muzikant en in alles wat hij verder doet zoekt hij steeds de verbinding met anderen. De persoonlijke relatie staat bij hem altijd centraal, net als een nuchtere, no-nonsense aanpak.

In 2018 klopte Ruby bij Steven aan voor psychologische hulp. In hem vond zij een uitstekende berggids en reisgenoot in haar traject. Iemand die rust uitstraalt en uitgerust is met een set gezonde hersenen en gespecialiseerde denkkracht. Daarvan heeft ze dankbaar gebruik gemaakt. Met Stevens hulp en begeleiding heeft Ruby haar bestemming - herstel van haar geestelijke gezondheid - weten te bereiken.

Ruby Beltman

Ruby is een kwartiermaker en gangmaker in de breedste zin van het woord. Vanuit haar onderneming Tjeplok helpt ze anderen bij het uitwerken en waarmaken van nieuwe ideeën en veranderingen. Met als rode draad het scheppen van een prettige orde in teksten, projecten, organisaties en andere vormen van samenwerking. 

Ruby haalt plezier uit zaken uitzoeken en laten werken, en laat daarbij niks aan het toeval over. Ze heeft een groot denkvermogen, is intelligent, zeer doortastend en attent. Veel voldoening haalt ze uit de contacten die ze onderhoudt met veel mensen uit alle windrichtingen en van allerlei slag. Het toont haar levendigheid en grote hart.

Kenmerkend voor Ruby is dat ze het idee voor BREINDROP meteen serieus oppakte en Steven uitdaagde om deze samenwerking aan te gaan. Daarin neemt ze de praktische zaken voor haar rekening. Ze structureert het werk en geeft het proces zo vorm, dat het voor Steven werkbaar is naast zijn vele andere werkzaamheden.