aanmelden

Heb je zin in een Avondje BREINDROP in de Nettenfabriek in Apeldoorn op donderdag 20 juni? Hier vind je het programma en praktische informatie. Onderaan kun je je aanmelden en laten weten of je eerst een hapje eet bij NExTT drinks & soulfood, of dat je alleen naar de lezing over BREINDROP komt.

Programma 20 juni

18.00 - 19.00 uur Eten Esy van NExTT drinks & food serveert vanavond een paar heerlijke authentiek Molukse gerechten in een nieuw jasje. NExTT opent speciaal voor deze avond haar deuren.

19.30 - 20.00 uur Inloop voor de lezing en:

20.00 - 22.00 uur Lezing Steven en Ruby van BREINDROP nemen je mee in de tocht die je maakt als je mentaal vastloopt en er weer bovenop komt. En we praten met elkaar over het verschil in perspectief van mensen die zelf mentale problemen ervaren en dat van hun naasten. Je krijgt een kijkje in het werk van Steven als psycholoog in de basis-ggz en we staan stil bij de factor tijd in het hele traject. Er is volop ruimte voor vragen. Verwacht alleen geen concrete oplossingen voor specifieke situaties. Wat wel? Meer begrip en perspectief voor mensen die zo’n traject doormaken en voor hun naasten. En voorbeelden van wat je zelf kunt doen voor je mentale welzijn en hoe je anderen daarbij kunt helpen. 

Locatie De Nettenfabriek op de Spoorstraat 27b in Apeldoorn, vlakbij Station Apeldoorn

Kosten Deelname aan de lezing is gratis; eten en drinken bij NExTT drinks & soulfoods is voor eigen rekening.

Meer informatie Een week voor de avond ontvang je van ons een berichtje met meer informatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Ruby van BREINDROP.

Aantal personen *
Eten bij NExTT *
Naam *
E-mail *
Bericht